Tarot-korttien tulkinta

Tarot-korttien tulkinnan tarkoitus on lisätä tietoisuutta tilanteestasi ja antaa vinkkejä, mihin kannattaa kiinnittää huomiota valintoja tehdessäsi. Korttien avulla voit nähdä selvemmin asioita, joihin et välttämättä jokapäiväisessä elämässäsi kiinnittäisi huomioita niin helposti.

Kortit nostavat esille asioita, jotka voivat auttaa näkemään elämäntilannettasi hieman eri näkökulmasta ja selventää mielessäsi olevien kysymysten laatua. Tärkeää on muistaa, että kortit voivat antaa suuntaviivoja, mutta sinä teet kuitenkin itse viime kädessä elämääsi liittyvät päätökset. 

Teen tarot-korttien tulkintaa kirjallisesti. Tulkintaa varten pidän kanssasi aluksi lyhyen videopuhelun tai puhelinkeskustelun tilanteestasi, jotta saan kontaktin sinuun tulkintaa varten. Tulkinnan saat seuraavana päivänä sähköpostilla. Valittavana on kaksi eri kokonaisuutta: kolmen kortin pöytä tai seitsemän kortin pöytä. Kolmen kortin pöytä sopii yleensä tiettyyn elämäntilanteeseen liittyvän asiankokonaisuuden käsittelyyn. Seisemän kortin pöytää käytetään yleisen tilanteen selvittämiseksi ja mahdollisesti huomiota kaipaavien asioiden esiintuomiseksi. Seitsemän kortin pöydässä nostetaan yksi kortti sinulle, yksi sinuun kohdistuville energioille ja yksi sinusta välittyville energioille. Lisäksi pöytään nostetaan kaksi korttia menneisyydelle ja kaksi korttia tulevaisuudelle. 

 

Käytän korttitulkinnoissa neljää eri tarot-korttipakkaa, joista voit valita itsellesi sopivimman pakan. Tulkinnat kirjoitan suomen kielellä. 

  1. Perinteinen Tarot -korttipakka, Alistair Crowley 
  2. Spirit of the Animals Oracle, Jody Bergsma 
  3. Mystical Shaman Oracle, Villoldo, Baron-Reid ja Lobos 
  4. The Illustrated Herbiary, Maya Toll 

Kolmen kortin pöytä 35€ (sis .alv 24%)
Seitsemän kortin pöytä 50€ (sis .alv 24%)

Tilaus maksetaan tilille ennen tulkinnan toimittamista. 

Kainuun Luontaispalvelut toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi terveyden ja hyvinvoinnin pariin, kohti vapaampaa olotilaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Voit varata aikasi helposti varauskalenterista.